Tulossa uusi palvelu työnantajille!

Hyviä uutisia teille, työnantajat! Ulkomaalaisen palkkaamisesta tulee kohta varsin helppoa! Me International Fox Agencyssa kehitämme juuri teille tarkoitettua sähköistä palvelua, joka tukee kansainvälisen osaajan palkkaamisessa.

Palvelu kertoo muun muassa parhaista käytännöistä ja neuvoo työsuhteen alkuvaiheen asioiden hoitamisessa niin talon sisällä kuin viranomaistenkin kanssa. Tämän palvelun avulla, jota kutsumme työvaiheessa nimellä PocketRelo HR, voit olla varma että uuden työntekijän palkkaaminen onnistuu hyvin.

Toivomme PocketRelo HR:n kannustavan ja auttavan yhä useampia yrityksiä palkkaamaan kansainvälisiä osaajia, etenkin pk-sektorilla. Ymmärrämme hyvin, että kansainväliseen palkkaamiseen liittyvät yksityiskohdat ja prosessit voivat tuntua hankalilta, varsinkin kun palkataan ensimmäisiä ulkomaalaisia työntekijöitä. Me tiedämme mitä tehdä ja ajattelimme että olisi järkevää ja hyödyllistä luoda sähköinen asiantuntijatietoon pohjautuva palvelu auttamaan teitä toiminnassanne.

Palvelua kehitetään paraikaa, ja tarkoituksena on luoda verkkopohjainen, helppokäyttöinen ratkaisu, joka ei vaadi pitkäaikaista sitoutumista tai erityisiä teknisiä resursseja tai välineitä. Kiitämme Business Finlandia innovaatiosetelistä, joka mahdollisti demoversion tekemisen yhdessä CYF Digital Services Oy:n kanssa.

Mikäli haluat kuulla jo nyt lisää palvelun sisällöstä tai käyttömahdollisuuksista, ota toki yhteyttä. Keskustelemme mielellämme myös mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa palvelun kehittämisestä, joten jos tämä kiinnostaa, soita toki vaikka heti.

PocketRelo HR-palvelua odotellessa tutustu ihmeessä muihinkin palveluihimme ja vinkkeihimme Suomeen muuttamiseen ja kansainvälisen osaajan palkkaamiseen nettisivuillamme.

Mukavaa päivää!

parhain terveisin,

Kirsi & Tanja

+358 50 583 4308

www.pocketrelo.com

www.internationalfoxagency.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s