Meistä/About us

Kirsi Korhonen

Kirsi on kansainvälisten asioiden konkari ja alati innostunut ihmisistä, kulttuureista, ja organisaatioiden sekä palveluiden kehittämisestä. Yrittäjäuran lisäksi Kirsi on toiminut muun muassa opettajana, tulkkina ja kääntäjänä, relocation-konsulttina, henkilöstöasiantuntijana ja projektipäällikkönä. Kirsillä on myös omakohtaista kokemusta elämästä usealta eri mantereelta. Kieli- ja kulttuuritaitoinen Kirsi toimii aktiivisesti eri verkostoissa livenä ja somessa ja vastaa mielellään teidänkin kysymyksiin kansainvälistymiseen ja osaajien houkutteluun ja kotoutumiseen liittyen.

Kirsi is an expert in international affairs and continuously interested in people and cultures as well as developing organisations and services. In addition to her entrepreneurial career, Kirsi has worked as a teacher, translator, interpreter, relocation consultant, HR specialist and project manager. Kirsi also has personal experience of living on several continents. Our intercultural whirlwind Kirsi is active in several live and online networks. She will happily answer also all of your questions on internationalisation and talent attraction and retention.

Tanja Malo

Tanjalla on 10 vuoden kokemus rekrytoinnista, asettautumisen tukemisesta ja projektinhallinnasta. Lisäksi Tanjalla on omakohtaista kokemusta ulkomailla asumisesta, opiskelusta ja työskentelystä sekä uran aikana kertynyttä ymmärrystä kansainvälisistä kuvioista. Tanja haluaa varmistaa, että asiakkaillamme on kansainvälisen rekrytoinnin ja henkilöstöasioiden prosessit kunnossa. Lisäksi pelimestarimme Tanja järjestää mielellään mm. kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen koulutuksia niin etänä kuin metsäolosuhteissakin. Näinä aikoina koulutus metsän siimeksessä olisikin varmasti erittäin virkistävä vaihtoehto.

Tanja has 10 years experience in recruitment, relocation and project management. Tanja also has personal experience on living, studying and working abroad which has developed her intercultural understanding. Tanja wants to make sure that our clients’ processes for international recruitment and HR are in order. Our game master Tanja is also happy to organise e.g. an intercultural training online or in the woods. An afternoon in the nature would certainly be a nice change to an average working day.