Kansainvälisen rekrytoinnin opas

International Fox Agency tarjoilee hyviä uutisia juuri teille arvoisat työnantajat! Läppärimme sauhusivat läpi talven ja tuloksena on komea tietopaketti kansainvälisen rekrytoinnin tueksi.

Kansainvälisen rekrytoinnin opas kattaa kansainvälisen rekrytoinnin koko kaaren aina haun käynnistämisestä asettautumispalveluiden hyödyntämiseen. Opas sisältää runsaasti vinkkejä parhaista käytännöistä ja antaa työantajille pohdittavaa omiin käytänteisiin liittyen. Opasta voi hyödyntää niin ensimmäistä rekrytointia suunnitteleva kuin jo kokeneempi konkari.

Toivomme oppaan auttavan yhä useampia yrityksiä palkkaamaan kansainvälisiä osaajia. Ymmärrämme hyvin, että ulkomaisen osaajan palkkaamiseen liittyvät yksityiskohdat ja prosessit voivat tuntua haastavilta. Tehdään siis prosessista yhdessä helpompi!

Kansainvälisen rekrytoinnin opas toteutettiin saumattomana yhteistyönä Kokka kohti Suomea -hankkeen kanssa. Kirjoitustyön aikana työhön osallistettiin laaja joukko viranomaisia ja tietysti eri alojen yrittäjiä. Suuret kiitokset kaikille työtämme kommentoineille ja tekstiämme lukeneille tahoille!

Tulemme mielellämme kouluttamaan ja keskustelemaan kansainvälisestä rekrytoinnista, sekä tietysti esittelemään opasta!

Ihanaa kevättä kaikille!

parhain terveisin,

Kirsi & Tanja

Kansainvälisen rekrytoinnin oppaan kuvitusta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s