Tunnissa tuumasta toimeen! Hyödynnä kv-kettujen osaaminen.

Me International Fox Agencyssa uskomme että jokainen työyhteisö ja organisaatio hyötyy monimuotoisuudesta. Monimuotoiset tiimit ovat tuotteliaampia, innovatiivisempia ja voivat paremmin kuin tiimit, joissa kaikki ovat ns. samasta puusta veistettyjä. Lisäksi tiedämme että parhaat osaajat tulevat usein ihan muista puista kuin suomalaisesta koivusta.

Oletteko te miettineet, että etsisitte osaajia siitä kansainvälisten osaajien joukosta, joka Suomessa on, saatikka ulkomailla? Kiinnostaako kansainvälinen rekrytointi edes ajatuksen tasolla? Me uskomme näet siihenkin, että kansainvälistyminen voi olla muutakin kuin utopiaa kaikenkokoisille organisaatioille.

Todistaaksemme tämän sinullekin tarjoamme tunnin ilmaista konsultointiaikaa jokaiselle organisaatiolle, joka harkitsee kansainvälisen osaajan palkkaamista. Sinua saattaa mietityttää mistä osaajan löydät, millaisen osaajan tarvitset, tai mitä tulee tehdä että osaajasi voi aloittaa työnteon tai kotiutuu kunnolla yhteisöönne ja alueelle. Me voimme auttaa pohdinnoissa ja antaa vastauksia koko kv-rekrytoinnin kaarelta työilmoituksen tekemisestä kotouttamiseen.

Ota ihmeessä yhteyttä hetimiten niin jutellaan lisää! Promokoodilla #kettutalkoot voit varata itsellesi ajan kun soitat tai laitat Kirsille viestiä (0505834308/etunimi@internationalfoxagency.com). Ollaan kuulolla!

IFA tunnin promo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s