Pirkanmaan KV-liiga

Ensimmäisen kansainvälisen rekrytoinnin neuvontapalvelu pirkanmaalaisille mikro -ja pienyrityksille! Hae mukaan!

Tiesitkö että erilaiset ihmiset työyhteisössä nostavat yrityksesi kannattavuutta ja lisäävät kasvua? Tai miten paljon helpommin voit saada lisätietoa uusista markkina-alueista paikallistietämyksen avulla? Kiinnostaisiko kansainvälinen toiminta tai työyhteisön monipuolistaminen? Kv-liiga on sinua varten! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tänään!

Pirkanmaan työ-ja elinkeinotoimisto tarjoaa yrityksellesi räätälöityä maksutonta kansainvälisen rekrytoinnin neuvontapalvelua, joka toteutetaan yhteistyössä International House Tampereen ja International Fox Agencyn kanssa. Neuvontapalveluun osallistumalla yrityksesi voi paremmin valmistautua ensimmäiseen kansainväliseen rekrytointiin ja saada vastauksia aihepiiriä koskeviin kysymyksiin. Palvelukokonaisuuteen kuuluu alkukartoitus, kuusi (6) tuntia yksilöityä asiantuntijaneuvontaa kansainvälisen rekrytoinnin ammattilaisilta, sähköinen tukityökalu kansainväliseen rekrytointiin ja loppuraportti toimenpide-ehdotuksineen.

Asiantuntijatapaamisissa voidaan keskustella mm. yrityksesi kasvunäkymistä ja niihin liittyvistä osaajatarpeista, osaajien löytämisestä Suomesta tai ulkomailta, houkuttelutoimista sekä organisaatiokulttuurin muuttamisesta. Saat käyttöösi myös uuden International Fox Agencyn kehittämän kansainvälisen rekrytoinnin HRocketRelo-työkalun.

Mukaan pääsevät kv. rekrytoinnista kiinnostuneet tai rekrytointia jo suunnittelevat, alle 50 henkilöä työllistävät yritykset Pirkanmaan alueelta. Palvelu on tarjolla kullekin osallistuvalle yritykselle enintään kolmen (3) kuukauden ajan aikavälillä marraskuusta 2021 maaliskuuhun 2022. Asiakkuuden varsinainen kesto riippuu yrityksen toiveista ja tarpeista. Kokonaisuus ei sisällä varsinaista kansainvälisen työntekijän rekrytointia, mutta yritykset ohjataan tapauskohtaisesti olemassa oleviin rekrytointia tukeviin palveluihin.

Kv-liiga vie yrityksesi unelmien pelikentälle! Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake:  https://link.webropolsurveys.com/S/86F2A9D7D9152C4F

KV- liiga, logo, black